Hej! De här är alltså min blogg, eller min filmblogg som jag kallar det. Vid varje inlägg lägger jag upp en recension av en film jag har sett. I övrigt skriver jag om mitt liv och tankar, om mina upplevelser i vardagen helt enkelt. Jag är nu för tiden färdigutbildad sjuksköterska och har världens mest fantastiska arbete. På min fritid tränar jag en hel del, mest karate, sporten som jag älskar. Jag fotar mycket och gillar allt som har med estetik att göra. Men resten kan ni få läsa om själva. Hoppas ni gillar min blogg!
Carpe Noctem
//Zimonze

söndag 29 januari 2012

Vinna eller försvinna!

Hejsan alla glada! 
Nyfylld tatuering! Jag är kanonnöjd :)
Fredagens fest blev superlyckad. Först en förfest med underbart trevliga personer och roliga lekar, vi lekte sugarleken (där jag för övrigt vann ena rundan x) ) Sen lekte vi sanning eller konsekvens där jag fick två konsekvenser där jag skämde ut mig totalt men det är väl så det ska vara? Sen åkte vi till Statt och dansade hela natten lång, japp ni hörde rätt, dansade! Jag börjar erkänna att jag faktiskt tycker det är ganska kul att dansa nu för tiden. Kvällen/natten på statt summerar jag med två ord: underbart roligt! Så jag tackar Tess för en underbar kväll och alla andra som var där och gjorde kvällen superbra.
Dagen efter följde jag med Filip och fick lära mig att spela vattenpolo den hårda vägen, måste verkligen lära mig lite knep där känner jag, det var faktiskt lite som karate-fotboll fast i vatten! Grymt kul var det i alla fall, jag ska lätt ha revansch snarast! Sen blev det att spela Alias hela kvällen vilket också var förbaskat kul.
Söndagen har spenderats på ett en-dagars läger med Paul Kee, lika roligt och lärorikt som alltid, så tackar så mycket för det.
Men nog pratat om min helg, hoppas alla har haft en fin helg!

Alla blev väldigt tävlingslystna igår när vi spelade Alias. Men så ska du ju vara, man vill ju inte förlora och man kämpar ändå till slutet. Dåliga förlorare tror jag alla är innerst inne, man vill nog inte erkänna det bara.
Några andra som är väldigt tävlingsinriktade är ju dessa personer.

Rat Race (2001)
Mr. Sinclair är en mycket rik casinoägare i Las Vegas. Hans favoritintresse är att vadslå med sina väldigt rika vänner. Deras senaste vadslagning är på en kapplöpning mellan nio slumpvalda personer. Tävlingen går ut på att ta sig till New Mexico och vara först att lägga handen på väskan som innehåller 2 miljoner dollar. Den enda regeln som finns är att det inte finns några regler. Må bäste man vinna!

Film: ++++
Handling: +++
Skådespelare:+ ++++
Miljö: +++

Helt fantastiskt rolig och knäpp film. En hysterisk film med en del helt galna scener... säger bara ekorrscenen och hjärtscenen är ju två av många helt sjukt roliga scener. Är man på rätt humör sitter man ju och skrattar så man blir dubbelvikt. Trotts att man har sett den flera gånger sitter man ändå och vill gömma sig för den är så pinsam ibland. En kanonbra komedi tycker jag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar