Hej! De här är alltså min blogg, eller min filmblogg som jag kallar det. Vid varje inlägg lägger jag upp en recension av en film jag har sett. I övrigt skriver jag om mitt liv och tankar, om mina upplevelser i vardagen helt enkelt. Jag är nu för tiden färdigutbildad sjuksköterska och har världens mest fantastiska arbete. På min fritid tränar jag en hel del, mest karate, sporten som jag älskar. Jag fotar mycket och gillar allt som har med estetik att göra. Men resten kan ni få läsa om själva. Hoppas ni gillar min blogg!
Carpe Noctem
//Zimonze

lördag 5 november 2011

Nej

Nej nej nej, usch nej. Tävlingen gick inte alls bra för mig... så nu blir det hårdträning så man lyckas bättre nästa gång. Det enda positiva med att det gick dåligt är att jag  är taggad till tusen för att förbättra mig. Annars har det varit en bra dag, kinamat tills man höll på att spricka och massa goa skratt med goa människor. Bilder hade jag tänkt  lägga ut imorgon eller på måndag beroende på hur dags jag kommer hem imorgon.

Dags att dra igång med lite Dinsey igen tycker jag. Har ju mindre än tjugo kvar så nu kör vi igen!

Vara självständig och kunna stå upp för sina åsikter är viktigt. Även om de gäller en liten sak som att man trivs med sin stil och vill vara den man är eller något större som kan förändra en hel värld.

Pocahontas (1995)
Året är 1607 och ett skepp från England är påväg mot den nya världen Amerika. De ska dit och leta guld och göra vildarna till civiliserade människor. Men något de inte vet är att det finns inget guld dit de tänker åka och indianerna blir skrämda av det nya folket som kommer. Men en ung kvinna vid namn Pocahontas är nyfiken och tänker ta reda på vad det är för nya människor som kommit dit.

Film: ++++
Handling: ++++
Musik:++++
Miljö: ++++


åååh <3 asså denna film är så fin och så underbar. Jag tror att de flesta flickor i min ålder någon gång har haft Pocahontas som en idol. Det har i alla fall jag. Jag kommer ihåg att jag även hade denna sagan på kassettband och de har nog spelats över hundra gånger utan att överdriva. Jag kunde alla låtar och min favoritlåt som liten var just färger i en vind.Fin fin film tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar