Hej! De här är alltså min blogg, eller min filmblogg som jag kallar det. Vid varje inlägg lägger jag upp en recension av en film jag har sett. I övrigt skriver jag om mitt liv och tankar, om mina upplevelser i vardagen helt enkelt. Jag är nu för tiden färdigutbildad sjuksköterska och har världens mest fantastiska arbete. På min fritid tränar jag en hel del, mest karate, sporten som jag älskar. Jag fotar mycket och gillar allt som har med estetik att göra. Men resten kan ni få läsa om själva. Hoppas ni gillar min blogg!
Carpe Noctem
//Zimonze

söndag 5 februari 2012

Syskon- diskussioner

Många, många är sen, med Sanne, Jimmy och mig
Syskonkväll! Sanne och jag har spenderat kvällen hos Jimmy, lika mysigt och galet som alltid. Vi kollade på två stycken filmer och var lite små-onyttiga. Vi tittade på apornas planet (den nya) riktigt bra tycker jag! Sen så såg vi även en "skräckfilm" som hette Cut.... inte fullt lika bra. Gillade filmen till en början men sen satt vi och skrattade i slutet, alltså inget bra betyg för en skräckfilm. Sen bad jag Sanne och Jimmy om hjälp att komma på en bra film på E som jag kunde skriva om. Vi kom på ett par stycken, men de hade jag såklart redan skrivit om och plötsligt säger Sanne ur tomma luften (såg den förmodligen i Jimmys hylla). Du kan skriva om Mad Max! Ehm bara ett litet problem med det Sanne. Den börjar ju för fasiken på M. Men hela kvällen fortsatte vi att tjata och skoja om Mad Max. Men när det plötsligt börjar prata om Mad Max 4 i filmen Cut långt efter vi hade nämnt Mad Max första gången tyckte vi att det var lite läskigt.

Har ni också varit med om känslan när man har pratat om något man såg eller hörde för jättelänge sen och plötsligt så spelas det på TV eller radio bara någon dag efteråt? Så kändes det! Ja sånt tycker i alla fall jag är lite creepy, fast lite kul med.

Jag glömde ju såklart att låna hem filmerna Black Swan och dumma mej som jag hade tänkt från början, så ja- Dumma mej!

Igår hade vi en diskussion om vem som hade störst ögon utav Sanne och mig. Ja jag vet egentligen inte riktigt varför, men vi kom i alla fall fram till att Sanne har mer runda ögon medan jag har med valnöts-formade eller ja typ. Men någon som slår både Sannes och mina ögon med hästlängder är ju den här snubben...

E.T. (1982)
En liten vilsen utomjording blir kvarglömd av sina kompisar här på jorden. En 10-årig liten pojke vid namn Elliot tänker hjälpa sin nyfunna kompis att komma hem igen.


Film: ++++
Handling: ++++
Skådespelare: ++++
Miljö: ++++ 

Fin, gripande, gullig, spännande och rolig är bara ett par av kategorierna man kan sätta denna äkta filmklassiker i! Steven Spielberg, misslyckas du någonsin med någonting du gör? Nej jag tror faktiskt inte det.  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar