Hej! De här är alltså min blogg, eller min filmblogg som jag kallar det. Vid varje inlägg lägger jag upp en recension av en film jag har sett. I övrigt skriver jag om mitt liv och tankar, om mina upplevelser i vardagen helt enkelt. Jag är nu för tiden färdigutbildad sjuksköterska och har världens mest fantastiska arbete. På min fritid tränar jag en hel del, mest karate, sporten som jag älskar. Jag fotar mycket och gillar allt som har med estetik att göra. Men resten kan ni få läsa om själva. Hoppas ni gillar min blogg!
Carpe Noctem
//Zimonze

onsdag 7 september 2011

Shake those damn hips! ;)

Halv nio till fyra var det som gällde idag. Massa ny information igen. En liten sojaolycka men annars var skoldagen bra lite långdragen bara. Kom hem och dansade Zumba! Sen insåg jag en timme innan jag skulle ta mig till träningen att dräkten fortfarande låg i tvättmaskinen och var blöt så fram med hårtork och strykjärn. Så idag tränade jag i en halvfuktig dräkt... var väll sådär hahah men i kampen om greppet var man ju hal som en ål! och det är ju en klar fördel. Imorgon är det karate klockan 0800 som gäller! Känns gott, får dock se om man somnar ikväll.. hmm.

Zumba jag säger då det, sjukt kul, men grymt svårt och jobbigt. För en tjej som aldrig brukar dansa och plötsligt ska börja vicka på kroppsdelar man knappt visste att man hade. Men man känner att det är grymt bra träning. Förhoppningsvis om några veckor så kommer man kanske inte se heldum ut när man dansar. Utan faktiskt kan skaka rumpa ordentligt, hahah. Så då kanske man vågar gå upp på dansgolvet på allvar någon gång i framtiden... vem vet.

Fast något jag kan säga nästen helt säkert är att jag nog aldrig kommer dansa som dessa grymma brudarna!

Coyote Ugly (2000)
Violet vill bli låtskrivare och hon bestämmer sig för att flytta till New York. Men hennes karriär tar inte fart som hon hade önskat, branschen var tuffare än hon trott. Hon tvingas ta jobb på en bar för att klara hyran. En bar som det går vilt till i! De kvinnliga bartendrarna dansar på bardisken samtidigt som de säljer massor av alkohol och det är alltid fullpackat med folk. Hon träffar en kille från Australien, han försöker hjälpa henne med sin scenskräck som hon måste övervinna, men kommer Kevin att acceptera hennes extra jobb i den galna baren?

Film: +++
Handling: ++++
Skådespelare: +++
Miljö: +++



En rolig och underhållande film. Handlar om en massa tuffa brudar som inte låter sig köras över. Gillar handligen, ja även om det är en amerikansk kärleks komedi. Men det är fortfarande bra, helt klart sevärd! Har du tråkigt och har lust att se lita snygga brudar dansa några schysta moves så är detta filmen för dig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar